Data coaching

Leer datagericht sturen en datagedreven werken binnen
jouw organisatie. Databekwame medewerkers doormiddel
van data trainingen, workshops en lezingen.
Datacoach inhuren

Samen bouwen aan een datagedreven organisatie

Wij excelleren in datagedreven werken, data governance, data architectuur, big data, AI en business intelligence vraagstukken.

Het wordt steeds belangrijker om op basis van data besluiten te nemen. Dus: minder aannames en meer inzichten. Hoe gaat organisaties data gedreven sturen? Welke verbanden kun je leggen? Welke patronen ontvouwen zich? Hoe interpreteer je verzamelde data op de meest effectieve manier?

Als je eenmaal antwoord hebt op dit soort vragen, en je weet hoe je die informatie naar boven haalt, dan kun je goed aan de slag met klantgericht ondernemen.

Mijn jarenlange ervaring als veranderaar en docent bij Passionned breng ik mee in de datacoaching opdrachten die ik aanneem. Planvorming en handvatten geven om datagericht te sturen, vormen de basis. Datageletterd worden en databekwame medewerkers in je teams, daarmee bouw je constructief aan een datagedreven organisatie.

 

Onze datacoaching aanpak in het kort

  • Toewerken naar ‘Datagedreven’ medewerkers
  • Het helpen ontwikkelen van analytische vaardigheden
  • Training on-the-job; van de PowerPoint naar de dagelijkse realiteit

Onze expertises op een rij

Coaching van management & directieleden

Gerichte datacoaching voor management en directieleden

Inhouse/maatwerk trainingen en opleidingen

Onze InCompany trainingen en opleidingen zijn altijd op maat

Verzorgen van opleidingen voor opleidingsinstituten

Implementator verzorgt ook opleidingen voor opleidingsinstituten

Het geven van lezingen

Implementator geeft lezingen zowel voor de gehele organisatie als specifieke afdelingen

Het inspireren van directie & management

Inspiratiesessies voor management en directieleden rondom data

Leer datagedreven werken binnen jouw organisatie

Samen met Implementator constructief bouwen aan een datagedreven organisatie. Met data workshops, maatwerk trainingen en management coaching is jouw organisatie binnen no-time in staat om datagericht te sturen.
Offerte aanvragen

0

Jaar ervaring

0+

Organisaties geholpen

0+

Opleidingen gegeven

0+

Studenten opgeleid

Wat zeggen onze klanten?

Dick heeft ons op zeer prettige, flexibele en accurate manier geholpen om volledig inhouse een specifieke cursus op te stellen. Hij is in staat om een cursus aan te passen op zijn publiek en daarbij met voorbeelden te komen die direct aansluiten op de belevingswereld van de doelgroep. Wat daarbij opvalt is zijn vermogen om de cursus ook op natuurlijke wijze op te bouwen in complexiteit. Met de uitgebreide online cursusomgeving kan de student op zijn/haar moment de voorbereiding en opdrachten uitvoeren en is het ook een mooie omgeving om samen te werken zonder fysiek bij elkaar te hoeven zijn. Deze voorbereidings- mogelijkheid en verdieping komen zeker ten goed aan de kwaliteit en interactie tijdens de cursus.
Gerard Slot Operationeel Manager bij USG Finance

Wilt u een datacoach inhuren?

Bent u op zoek naar een datacoach? Bij Implementator kunt u terecht voor datacoaching. Neem gerust vrijblijvend contact op om uw organisatie uitdagingen te bespreken.
Vrijblijvend contact